Αυγό αναγνωρίστηκε ως ένα από τα πιο θρεπτικά και υγιεινά τρόφιμα. Είναι ένα συστατικό του κλασικό πρωινό, γιορτινές σαλάτες, νόστιμα γλυκά. Το ωάριο περιέχει ένα σημαντικό αριθμό χρήσιμα συστατικά, τα οποία σε άλλα προϊόντα που περιέχονται σε μικρότερη αναλογία. Χρήση τους μπορεί να αποφέρει τεράστια οφέλη για το σώμα, αλλά για το σκοπό αυτό είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε το θερμιδικό περιεχόμενο αυγά κότας, BZhU περιεχομένου, μικροθρεπτικά συστατικά και σε τι ποσότητες ενός προϊόντος είναι επιβλαβής.
Η θρεπτική αξία των αυγών
Αυγά κότας θερμίδων, όπως και άλλα προϊόντα, εξαρτάται άμεσα από την ποσότητα και την μέθοδο της θερμικής επεξεργασίας. 100 γραμμάρια ακατέργαστο προϊόν περιέχει 156 θερμίδες. Το βάρος ενός αυγών με το κέλυφος από 40 έως 75 g, ώστε η ενεργειακή αξία ανά μονάδα κυμαίνεται από 62 έως 115 θερμίδες.
Παρά το γεγονός ότι τα μεγαλύτερα οφέλη από τη χρήση του νωπού προϊόντος, είναι ωμό δεν συνιστάται λόγω του γεγονότος ότι το αυγό μπορεί να είναι αλλοιωμένο με σαλμονέλα.
Θερμίδες: βραστά αυγά ουσιαστικά δεν διαφέρει από το προϊόν, η οποία δεν υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία. Σε 100γρ βραστά αυγά, μαλακό μαγειρεμένα βραστά ή βραστά, περιέχει όλα τα ίδια 156 θερμίδες. Αντίστοιχα και θερμίδων μαγειρεμένα αυγά κυμαίνεται από 62 έως 115 θερμίδες, ανάλογα με το μέγεθός του.
Η θρεπτική αξία του λευκού του αυγού και τον κρόκο είναι διαφορετικοί, με τις τελευταίες επιδόσεις είναι σχεδόν τρεις φορές υψηλότερη. 12,7% υποβλήθηκαν άμεσα στην πρωτεΐνη, 0,3% 0,7% λίπη και υδατάνθρακες και πρωτεΐνη αποτελείται από 85% νερό. 100 g πρωτεΐνης έχει μόνο 50 θερμίδες, έτσι ώστε το προϊόν είναι αναντικατάστατος σε διαιτητικές και την αθλητική διατροφή. Αν πάρετε μια μεσαίου μεγέθους κοτόπουλο αυγό, το ποσοστό των πρωτεϊνών σε αυτό θα είναι περίπου 30, μετά από απλή αριθμητική, μπορείτε να προσδιορίσετε ποια πρωτεΐνη θερμίδων με ένα βραστό αυγό 15 θερμίδες.
Kalorijnee πρωτεΐνη αυγού τρεις φορές σε 100 g - 352 θερμίδες. Το ποσοστό αυτό είναι λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε ΛΙΠΑΡΆ - 12%. Το βάρος της ένα βρασμένο κρόκο αυγού είναι 15-20, και της θερμαντικής αξίας 62-65 kcal.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Ενεργειακή αξία των τηγανητά αυγά, βραστά αυγά, μια θερμίδα είναι μεγαλύτερη από. Αυτή η μέθοδος μαγειρέματος περιλαμβάνει προσθήκη ελαίων, που αυτομάτως αυξάνει η θερμιδική αξία του πιάτου. Ένα τηγανητό αυγό από 110 έως 120 θερμίδες.
6 λόγοι για να τρώτε αυγά
Κοτόπουλο αυγό δεν είναι απλά ένα προϊόν διατροφής, αλλά και εξαιρετικά χρήσιμο. Διατροφολόγοι συστήνουν την κατανάλωση ενός ενήλικα καθημερινά για ένα αυγό. Για τους ανθρώπους που έχουν αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης, ο αριθμός των περιορισμένη 3-4 τεμάχια ανά εβδομάδα.
Υψηλή διατροφική αξία
Το αυγό δεν είναι μάταια θεωρείται μία από τις πιο υγιεινές τροφές στον πλανήτη. Περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τοκετό. εκτός από 80 θερμίδες, 6 γραμμάρια εύπεπτου πρωτεΐνης και 5 γραμμάρια των ευεργετικών λιπών, ένα μεσαίου μεγέθους κοτόπουλο αυγό περιέχει:
Βιταμίνη α - 5% από τις ημερήσιες ανάγκες?
Η βιταμίνη Β5 είναι 6,5%?
Βιταμίνη Β2 - 16% ·
βιταμίνη B12-8.5%?
Φώσφορος - 10%?
φυλλικό οξύ - 6% ·
Σελήνιο - 21% από τον ημερήσιο κανόνα.
Η θρεπτική αξία των αυγών
Αυγά κότας θερμίδων, όπως και άλλα προϊόντα, εξαρτάται άμεσα από την ποσότητα και την μέθοδο της θερμικής επεξεργασίας. 100 γραμμάρια ακατέργαστο προϊόν περιέχει 156 θερμίδες. Το βάρος ενός αυγών με το κέλυφος από 40 έως 75 g, ώστε η ενεργειακή αξία ανά μονάδα κυμαίνεται από 62 έως 115 θερμίδες.
Παρά το γεγονός ότι τα μεγαλύτερα οφέλη από τη χρήση του νωπού προϊόντος, είναι ωμό δεν συνιστάται λόγω του γεγονότος ότι το αυγό μπορεί να είναι αλλοιωμένο με σαλμονέλα.
Θερμίδες: βραστά αυγά ουσιαστικά δεν διαφέρει από το προϊόν, η οποία δεν υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία. Σε 100γρ βραστά αυγά, μαλακό μαγειρεμένα βραστά ή βραστά, περιέχει όλα τα ίδια 156 θερμίδες. Αντίστοιχα και θερμίδων μαγειρεμένα αυγά κυμαίνεται από 62 έως 115 θερμίδες, ανάλογα με το μέγεθός του.
Η θρεπτική αξία του λευκού του αυγού και τον κρόκο είναι διαφορετικοί, με τις τελευταίες επιδόσεις είναι σχεδόν τρεις φορές υψηλότερη. 12,7% υποβλήθηκαν άμεσα στην πρωτεΐνη, 0,3% 0,7% λίπη και υδατάνθρακες και πρωτεΐνη αποτελείται από 85% νερό. 100 g πρωτεΐνης έχει μόνο 50 θερμίδες, έτσι ώστε το προϊόν είναι αναντικατάστατος σε διαιτητικές και την αθλητική διατροφή. Αν πάρετε μια μεσαίου μεγέθους κοτόπουλο αυγό, το ποσοστό των πρωτεϊνών σε αυτό θα είναι περίπου 30, μετά από απλή αριθμητική, μπορείτε να προσδιορίσετε ποια πρωτεΐνη θερμίδων με ένα βραστό αυγό 15 θερμίδες.
Kalorijnee πρωτεΐνη αυγού τρεις φορές σε 100 g - 352 θερμίδες. Το ποσοστό αυτό είναι λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε ΛΙΠΑΡΆ - 12%. Το βάρος της ένα βρασμένο κρόκο αυγού είναι 15-20, και της θερμαντικής αξίας 62-65 kcal.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Ενεργειακή αξία των τηγανητά αυγά, βραστά αυγά, μια θερμίδα είναι μεγαλύτερη από. Αυτή η μέθοδος μαγειρέματος περιλαμβάνει προσθήκη ελαίων, που αυτομάτως αυξάνει η θερμιδική αξία του πιάτου. Ένα τηγανητό αυγό από 110 έως 120 θερμίδες.
6 λόγοι για να τρώτε αυγά
Κοτόπουλο αυγό δεν είναι απλά ένα προϊόν διατροφής, αλλά και εξαιρετικά χρήσιμο. Διατροφολόγοι συστήνουν την κατανάλωση ενός ενήλικα καθημερινά για ένα αυγό. Για τους ανθρώπους που έχουν αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης, ο αριθμός των περιορισμένη 3-4 τεμάχια ανά εβδομάδα.
Υψηλή διατροφική αξία
Το αυγό δεν είναι μάταια θεωρείται μία από τις πιο υγιεινές τροφές στον πλανήτη. Περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τοκετό. εκτός από 80 θερμίδες, 6 γραμμάρια εύπεπτου πρωτεΐνης και 5 γραμμάρια των ευεργετικών λιπών, ένα μεσαίου μεγέθους κοτόπουλο αυγό περιέχει:
Βιταμίνη α - 5% από τις ημερήσιες ανάγκες?
Η βιταμίνη Β5 είναι 6,5%?
Βιταμίνη Β2 - 16% ·
βιταμίνη B12-8.5%?
Φώσφορος - 10%?
φυλλικό οξύ - 6% ·
Σελήνιο - 21% από τον ημερήσιο κανόνα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου