Θερμίδες: βόειο κρέας δεν είναι πραγματικά διαφορετικό υψηλά ποσοστά, και αυτό το προϊόν είναι αναγνωρισμένη ως μια δίαιτα.
Θερμίδες: βόειο κρέας δεν είναι πραγματικά διαφορετικό υψηλά ποσοστά, και αυτό το προϊόν είναι αναγνωρισμένη ως μια δίαιτα. Η διατροφή περιλαμβάνει υγιεινή διατροφή, δίαιτες για την απώλεια βάρους. Μοσχαρίσιο κρέας που συνήθως αναφέρονται ως νεαρά μοσχάρια, των οποίων η ηλικία δεν υπερβαίνει τα 5-6 μήνες. Λαμβάνοντας υπόψη ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τα ζώα δεν έχει μετεγκατασταθεί σε χονδροειδείς ζωοτροφές κρέας τους διαφέρει μια λεπτή γεύση, χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος στρώματα.
Η γεύση του βοείου κρέατος είναι προκαθορισμένο από τη διατροφή του ζώου. Το πιο νόστιμο και πιο ακριβό προϊόν προέρχεται από γαλακτοκομικά προϊόντα από μόσχους. Που τρέφονται με γάλα από το οποίο το κρέας διαφέρει απαλό ροζ χρώμα, έχει βελούδινη δομή και νότες από γεύση γάλακτος. Χοιρίδια τρέφονται σιτηρών, χρώμα του κρέατος έχει μια κοκκινωπή απόχρωση και χονδροειδή ίνες.
Η ενεργειακή αξία του προϊόντος
Ωμό μοσχαρίσιο θερμίδες κυμαίνεται εντός 81-90 kcal. Επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταναλώνουν ωμό κρέας, το προϊόν υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία. Βραστά-ο ευκολότερος τρόπος να μαγειρεύουμε μοσχάρι πολτό, που απαιτούν καμία δεξιότητες και το χρόνο μαγειρέματος. Συνταγή για μοσχάρι βραστό να κοινοτοπία είναι απλή. Ταιριάζει σε κάθε μέρος του σφαγίου, αν κουπί, πίσω πόδια.
Κατά το μαγείρεμα uvarivaetsja το κρέας σχεδόν το 30%. Από ακατέργαστο κομμάτι ζυγίζει 1 kg παραγωγή είναι περίπου 700-750 γρ βρασμένο κρέας, αντίστοιχα, σε 1 κιλό τελικού προϊόντος που περιέχει μια υψηλή συγκέντρωση των μακροθρεπτικών συστατικών και αυξάνει την θερμιδική αξία. Θερμίδες: μοσχάρι βραστό ποικίλλει μέσα σε 110-130 kcal ανά 100 g. με το ρυθμό αυτό επηρεάζει λιπαρά κρέατα και χρόνο μαγειρέματος.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Θερμίδα βοδινού κρέατος σε διαφορετικά πιάτα
Μέθοδος της θερμικής επεξεργασίας και προσθέτοντας επιπλέον συστατικά για να αυξήσετε ή να μειώσετε το θερμιδικό περιεχόμενο του βοείου κρέατος. Το πιο θερμιδικό προϊόν επιτυγχάνεται με ψήσιμο σε μπόλικο λάδι. Θερμίδες: Μοσχάρι ποικίλλει από 150 έως 190 kcal ανά 100 g μπριζόλα με τυρί του μαξιλάρι. «τράβηγμα» σε 200 θερμίδες και 100 γραμμάρια άπαχο μπάρμπεκιου τμημάτων σε 150 kcal.
Στην εταιρεία του λαχανικά θερμιδική αξία μειώνεται σημαντικά. Μοσχάρι, Braised με πιπεριές, κολοκύθι, μελιτζάνα και μπαχαρικά μόλις 70 θερμίδες ανά 100 g-αυτό το πιάτο είναι πάντα κατάλληλη διαιτητική διατροφή. Το κρέας θα παρέχει το σώμα με τις απαραίτητες πρωτεΐνες και λαχανικά εμπλουτισμένο χρήσιμα ιχνοστοιχεία και βιταμίνες.
Κεφτέδες είναι το πιάτο που μαγειρεύει τα περισσότερα από τις νοικοκυρές. Κλασική συνταγή περιλαμβάνει μαγείρεμα κιμά, ψωμί πολτό, μπαχαρικά και ψήσιμο σε καυτό ηλιέλαιο λάδι, λίπος χοίρων. Αυτά τα κεφτεδάκια φτάνει 200 kcal ανά 100 g περιεκτικότητα σε θερμίδες.
Για την προετοιμασία της διατροφής πρέπει να εγκαταλείψουμε την κεφτεδάκια από μοσχαρίσιο κρέας προσθέτουμε ψωμί. Μπορείτε να το αντικαταστήσετε με κολοκυθάκια, patissonom, κρεμμύδια, λάχανο, καρότα. Σχηματίζονται μπάλες τοποθετούνται στο ατμόπλοιο. Μπριζόλες που παρασκευάζονται έτσι θα περιέχει όχι περισσότερο από 90 kcal ανά 100 γρ.
Η γεύση του βοείου κρέατος είναι προκαθορισμένο από τη διατροφή του ζώου. Το πιο νόστιμο και πιο ακριβό προϊόν προέρχεται από γαλακτοκομικά προϊόντα από μόσχους. Που τρέφονται με γάλα από το οποίο το κρέας διαφέρει απαλό ροζ χρώμα, έχει βελούδινη δομή και νότες από γεύση γάλακτος. Χοιρίδια τρέφονται σιτηρών, χρώμα του κρέατος έχει μια κοκκινωπή απόχρωση και χονδροειδή ίνες.
Η ενεργειακή αξία του προϊόντος
Ωμό μοσχαρίσιο θερμίδες κυμαίνεται εντός 81-90 kcal. Επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταναλώνουν ωμό κρέας, το προϊόν υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία. Βραστά-ο ευκολότερος τρόπος να μαγειρεύουμε μοσχάρι πολτό, που απαιτούν καμία δεξιότητες και το χρόνο μαγειρέματος. Συνταγή για μοσχάρι βραστό να κοινοτοπία είναι απλή. Ταιριάζει σε κάθε μέρος του σφαγίου, αν κουπί, πίσω πόδια.
Κατά το μαγείρεμα uvarivaetsja το κρέας σχεδόν το 30%. Από ακατέργαστο κομμάτι ζυγίζει 1 kg παραγωγή είναι περίπου 700-750 γρ βρασμένο κρέας, αντίστοιχα, σε 1 κιλό τελικού προϊόντος που περιέχει μια υψηλή συγκέντρωση των μακροθρεπτικών συστατικών και αυξάνει την θερμιδική αξία. Θερμίδες: μοσχάρι βραστό ποικίλλει μέσα σε 110-130 kcal ανά 100 g. με το ρυθμό αυτό επηρεάζει λιπαρά κρέατα και χρόνο μαγειρέματος.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Θερμίδα βοδινού κρέατος σε διαφορετικά πιάτα
Μέθοδος της θερμικής επεξεργασίας και προσθέτοντας επιπλέον συστατικά για να αυξήσετε ή να μειώσετε το θερμιδικό περιεχόμενο του βοείου κρέατος. Το πιο θερμιδικό προϊόν επιτυγχάνεται με ψήσιμο σε μπόλικο λάδι. Θερμίδες: Μοσχάρι ποικίλλει από 150 έως 190 kcal ανά 100 g μπριζόλα με τυρί του μαξιλάρι. «τράβηγμα» σε 200 θερμίδες και 100 γραμμάρια άπαχο μπάρμπεκιου τμημάτων σε 150 kcal.
Στην εταιρεία του λαχανικά θερμιδική αξία μειώνεται σημαντικά. Μοσχάρι, Braised με πιπεριές, κολοκύθι, μελιτζάνα και μπαχαρικά μόλις 70 θερμίδες ανά 100 g-αυτό το πιάτο είναι πάντα κατάλληλη διαιτητική διατροφή. Το κρέας θα παρέχει το σώμα με τις απαραίτητες πρωτεΐνες και λαχανικά εμπλουτισμένο χρήσιμα ιχνοστοιχεία και βιταμίνες.
Κεφτέδες είναι το πιάτο που μαγειρεύει τα περισσότερα από τις νοικοκυρές. Κλασική συνταγή περιλαμβάνει μαγείρεμα κιμά, ψωμί πολτό, μπαχαρικά και ψήσιμο σε καυτό ηλιέλαιο λάδι, λίπος χοίρων. Αυτά τα κεφτεδάκια φτάνει 200 kcal ανά 100 g περιεκτικότητα σε θερμίδες.
Για την προετοιμασία της διατροφής πρέπει να εγκαταλείψουμε την κεφτεδάκια από μοσχαρίσιο κρέας προσθέτουμε ψωμί. Μπορείτε να το αντικαταστήσετε με κολοκυθάκια, patissonom, κρεμμύδια, λάχανο, καρότα. Σχηματίζονται μπάλες τοποθετούνται στο ατμόπλοιο. Μπριζόλες που παρασκευάζονται έτσι θα περιέχει όχι περισσότερο από 90 kcal ανά 100 γρ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου